Marshmallows z owocami i Lodami Bubble Gum

Lista składników

  • Lody Bubble Gum (1 gałka)
  • Liofilizowana truskawka 15 g
  • Małe pianki marshmallow 15 g
  • Duże pianki marshmallow 20 g
  • Kolorowa posypka 3 g

Sposób przygotowania

Sposób podania

  • Pucharek o pojemności 0,25 l wypełniamy liofilizowaną truskawką oraz małymi piankami.
  • Na szczycie układamy gałkę Lodów Bubble Gum.
  • Duże pianki nadziewamy na dwa patyczki i delikatnie opalamy do uzyskania złocistego koloru.
  • Po bokach wbijamy patyczki z opalonymi piankami.
  • Całość dekorujemy kolorową posypką.

Poznaj nasze inne smaki lodów:

Bubble Gum Bubble Gum
Kaktus miętowo–jabłkowy Kaktus miętowo–jabłkowy
Bakaliowe Bakaliowe